Introduktion til esport

Introduktion til esport og CSGO for forældre:

Hvad er CSGO? Hvad er esport? Det er nogle spørgsmål mange forældre stiller sig selv disse år. Vi vil hjælpe med at besvare dem.
Der bliver løbende åbnet for tilmelding til kurser for forældre eller andre interesserede, som gerne vil have en bedre forståelse af, hvad esport og CSGO er for noget. Disse kurser vil forløbe over 2 hverdagsaftener á 3 timer stykket. I løbet af programmet vil der bl.a. blive gennemgået nogle af disse ting:

  • Præsentation af esport og CSGO.
  • Fordele og ulemper ved gaming.
  • Skins - Er det gambling? Eller bare et nymoderne samleobjekt ligesom der altid har eksisteret i andre formater?
  • Hvad kræves der for at blive god til esport?
  • Kan esport være en del af en sund og balanceret hverdag?
  • Forældre til børn som elsker esport.
  • Derudover skal I også selv "i ilden" og prøve CSGO. Det vil hjælpe jer med at få en forståelse for de taktiske aspekter i spillet og få øjnene op for, at det er meget mere end blot at skyde.

For at deltage i disse forløb skal man blot møde op med sit gode humør. Der vil være sørget for udstyr, lidt drikke og snacks.

- Tilmeld jer gerne nyhedsbrevet, eller følg med her på hjemmesiden for, hvornår der bliver åbnet for nye forløb. Ellers kontakt os gerne, hvis I er en forældregruppe eller andet som gerne vil købe et forløb. Dette er et oplagt forløb til forældre eller andre, som gerne vil forstå, hvad deres børn bruger så meget tid på.

Bootcamps/esportskole

Der vil løbende blive arrangeret bootcamps, hvor der vil være tilmelding for op til 10 personer. Her kan man både tilmelde sig som hold af op til 5 personer eller som enkelt person for at få et mere intensivt forløb og en masse træning på få dage. Det kan eksempelvis være en weekend eller en uge. Forløbet her kan sammenlignes med en fodboldskole eller lignende og der vil som udgangspunkt blive tilbudt alle faciliteterne til at spille. Mad og drikke vil også være inkluderet, så det eneste du derfor behøver er, at møde op med dit gode humør og lyst til en masse gaming! Følg med her på hjemmesiden for dato og sted for næste bootcamp. Eller tilmeld dig nyhedsbrevet og vær den første til at modtage information omkring kommende tilbud.

CS-GO bootcamp er for deltagere, som ønsker et intensivt og sjovt forløb på få dage. Der vil blive trænet meget og man vil hurtigt kunne se resultatet af dette. Inden vi mødes vil du blive kontaktet af underviseren. som vil spørge ind til nogle ting omkring niveau, ambitioner og andet. Det gør vi for at kunne give dig den bedst mulige undervisning og oplevelse.

"Bootcamp med Esportcoaching var mega fedt. Vi trænede fra mandag til fredag og fik en hel masse ud af det. Jeg fik også nogle nye gode bekendtskaber, som jeg stadig holder kontakten med. Det var super ,at det var sørget for ALT. Mad, drikke, udstyr, snacks osv. Det eneste vi skulle gøre var at møde op og spille. Absolut en stor anbefaling herfra."
Peter

Tilmeld dig herunder og vær den første til at få besked omkring nye forløb med introduktion til esport, bootcamps mm.