Undervisning i esport for private

Vi har mest erfaring med undervisning i CSGO, men er også yderst kompetente i mange andre titler. Heriblandt:

  • League of Legends
  • Warzone
  • Valorant
  • Rocket League
  • PUBG
  • World of Warcraft 
Kontakt os gerne for andre titler

Udover at være gode til esport, bliver alle vores undervisere også oplært i, hvordan man håndterer og arbejder med forskellige aldersgrupper, vanskeligheder mm. Vi kan derfor med ro i maven sige, at vi kan håndtere enhver person eller gruppe og sikre et optimalt undervisningsmiljø. 

OBS! Alle priserne er for 1-5 personer. Det vil altså sige, at I må gerne gå sammen op til 5 personer og modtage undervisningen til samme pris. Der undervises gerne på kundens adresse eller på et andet aftalt sted.

Undervisning i esport pr time:

Til dig eller jer som gerne lige vil se os eller undervisningen an og ikke vil binde jer til mere end én dag i første omgang. Minimum er tre timer ad gangen som udgangspunkt. Dette er for, at vi kan få noget ud af tiden og transporten.

kr. 395,00 inkl. moms. pr time.
1- 5 personer.

Undervisningsforløb i esport 4 uger:

Fire ugers skræddersyet forløb til dig eller dit hold. Dette forløb er til den eller de som ved, at en enkelt dag ikke er tilstrækkeligt, og gerne vil have en besparelse og mere ud af undervisningen ved, at tilmelde sig et forløb. 

Ved at deltage i et forløb får vi bedre mulighed for at lære dig eller jer bedre at kende og kan dermed gøre undervisningen endnu bedre og mere målrettet.

Undervisningen består som udgangspunkt af ca. seks timer pr uge. Det vil sige kr. 350 inkl. moms. pr. time og derfor en besparelse på 45 kr. pr. time.

kr. 8.400,00 inkl. moms.
1 - 5 personer.

Undervisningsforløb i esport 8 uger:

8 ugers skræddersyet forløb til dig eller dit hold. Tilmeld dig dette forløb, hvis du har store ambitioner på dine eller dit holds vejene. Her vil du få maksimalt udbytte for dine penge både ved at opnå en markant besparelse og ved at få en helt masse undervisning og en stor udvikling.

Undervisningen består som udgangspunkt af ca. seks timer pr uge.
Det vil sige kr. 300 inkl. moms. pr. time og derfor en besparelse på 95 kr. pr. time.

kr. 14.400 inkl. moms.
1 - 5 personer.

LAN events:

Ved deltagelse til LAN events aftales en pris i samarbejde med kunden.

Prisen er afhængig af, hvor mange dage og timer eventet forløber over og hvor meget kørsel der evt. måtte være. Så kom endelig med en forespørgsel. Fortæl mig hvordan det lige præcis passer til jer. Så finder vi en løsning :-)

Priseksempel:
Fra fredag kl. 13:30 til søndag kl. 11:30 I alt 46 timer

Event: Geeks Gone Wild i Aalborg
Pris: kr. 7500 inkl. moms. Denne pris inkluderer kørsel frem og tilbage med én bil og undervisning osv. i weekenden.
OBS. Kunden betaler altid for underviserens og egen/egne billetter. Så disse er ikke inkluderet i prisen.
1 - 5 personer.

Lan event kan også foregå på kundens adresse med intensiv træning af 1-5 spillere over fx et par aftener eller en weekend.

Har du har andre ønsker som ikke er nævnt, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan næsten altid finde en løsning.