Undervisning i esport for virksomheder

Esport vokser med ekstrem hast. Flere og flere skoler og arbejdspladser er begyndt at inkorporere forskellige computerspil og efterspørge undervisning i CSGO som en del af dagligdagen. Eksempler herpå er valgfag i skolen, tilbud i ungdomsklubben, deltagelse i FirmaCS, teambuilding, foredrag for forskellige forsamlinger eller lignende. Der findes et utal af måder, hvorpå man kan få både noget sjovt og lærerigt ud af undervisning i esport og CSGO. Fælles for alle de forskellige måder er, at vi i Esportcoaching tilbyder yderst kompetente undervisere til alle anledninger.

Herunder er nogle eksempler på, hvad vi tilbyder. Hvis der skulle være noget som du er interesseret i, men som ikke står herunder, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan næsten imødekomme alle ønsker!

Esportsundervisning for elever:

Vi har over fem års erfarings med undervisning i esport (Primært CS-GO). Vores erfaring tæller bl.a. også undervisning af elever med forskellige vanskeligheder, så som autisme, ADHD og andet. Vi har bl.a. undervist og arbejdet med elever fra både folkeskoler, højskoler, efterskoler og ungdomsklubber.

Vi er derfor den helt rigtige løsning uanset hvilke elever der er tale om.

Pris:  395,00 ekskl. moms. pr time

FirmaCS eller teambuilding

Trivslen i de danske virksomheder bliver i stigende grad prioriteret. Her vælger flere og flere at deltage i FirmaCS eller blot at have en teambuilding dag med esport. Det er en spændende og afvekslende måde at have en sjov dag sammen i en travl hverdag. Der kan dog være en del forberedelse for at få det optimale ud af jeres tid.
- Her kommer vi ind i billedet. Vi hjælper både med opsætning og klargøring af pc’er inden træning, men naturligvis også med at træne jer ingame for at gøre jer klar til kamp. 

Pris forhandles alt efter antal timer og deltagere.
Som udgangspunkt er prisen kr. 395,00 ekskl. moms. pr time. For 1-5 deltagere.

OBS! Det kan både foregå på jeres adresse og med jeres udstyr, hvor vi gerne er behjælpelige med klargøring, opsætning og evt rådgivning. Ellers er der typisk også mulighed for at vi kan stille faciliteterne til rådighed. Så i blot skal møde op og spille.

Esportsforedrag:

Esport er på alles læber, men mange er stadig i tvivl om, hvad det præcis er for en størrelse.
Vi tilbyder foredrag til alle slags forsamlinger, hvor vi gennemgår og præsenterer forskellige aspekter af esport og CSGO. Vores foredrag kan tilpasses og justeres, så de passer til den gruppe af folk I er, eller hvis I måtte have nogle ønsker. Men som udgangspunkt kommer vi igennem nogle af disse punkter:

  • Præsentation af esport med udgangspunkt i CSGO.

  • Fordele og ulemper ved gaming.

  • Skins - Er det gambling? Eller bare et nymoderne samleobjekt ligesom der altid har eksisteret i andre formater?

  • Hvad kræves der for at blive god til esport?

  • Kan esport være en del af en sund og balanceret hverdag?

  • Spørgsmål

Anslået tid: ca. 1 time.

Prisen varierer ud fra jeres ønsker, antal deltagere osv. Kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud.

Har I har andre ønsker som ikke er nævnt, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan næsten altid finde en løsning.