Ofte stillede spørgsmål

w

Hvilke spil underviser I i?

Vi underviser primært i CSGO. Det er også der vi har haft flest af vores tidligere elever. Derudover underviser vi også i League of Legends, PUBG, Valorant, Rocket League, World of Warcraft og Warzone. Der er også mulighed for andre titler. Kontakt os gerne for mere information.

Hvor foregår undervisningen?

Undervisningen foregår som udgangspunkt på din adresse. Vi tager nødvendigt udstyr med for at kunne undervise. Alternativt kan undervisningen i nogle tilfælde foregå på vores adresse. Ellers kan det være på netcafe eller lignende.

Kan I komme hjem til vores adresse?

Vi kører meget gerne ud og underviser, og som udgangspunkt i det meste af Danmark. Alt efter antal hvor mange timer og hvad det drejer sig om.

Hvilket udstyr er nødvendigt?

Det er nødvendigt der er en god/stabil internetforbindelse. Derudover er det som udgangspunkt også nødvendigt, at du/I selv har udstyr til at spille. Vi kan sagtens være behjælpelig med opsætning, installation og andet. 

CS og LOL hverken fylder eller kræver heldigvis særlig meget og de fleste nyere pc’er vil kunne køre spillene tilfredsstillende. Spil som Warzone og PUBG kræver noget mere og typisk en god gamer PC. Kontakt os gerne ift. rådgivning omkring køb af PC.

Min søn/datter har nogle vanskeligheder, kan I godt håndtere dette?

Vi har flere års erfaring med undervisning af personer med diverse forskelligheder både psykiske og fysiske. Vi er derfor også fuldt ud rustet til at håndtere disse. Her vil vi naturligvis indgå i dialog omkring ,hvorledes I ønsker det skal foregå og hvilke problemer eller vanskeligheder, du eller jeres barn måtte have.

Vi har udover vores “almindelige undervisning” også fungeret som mentor for elever med forskellige vanskeligheder.

Vi overvejer at tilmelde os FirmaCS og har brug for hjælp med dette, kan I det?

Vi kan sagtens være behjælpelig med deltagelse i turneringer, både FirmaCS og andre. Vi kan hjælpe med opsætning og installation af computere, og naturligvis med at træne jeres hold, så I får bedst mulige chancer for succes i turneringen.

Skal man være god for at få undervisning?

Det er overhovedet ikke nødvendigt at være god til det pågældende spil for at få undervisning. Vi har hjulpet og undervist alle forskellige niveauer, helt fra nybegyndere og til top 1% i Europa i de forskellige spil. Undervisningen vil naturligvis blive tilrettelagt lige netop efter dit eller jeres niveau og ønsker.

Kan I fungere som barnepige til LAN event?

Vi kan sagtens fungere som voksen og ansvarlige til eksempelvis et LAN event. Det har vi gjort før og gør gerne igen. Det er i tæt dialog med forældrene omkring hvilke regler der er gældende for de forskellige ting, herunder sengetider, indtag af slik/sodavand og andet. Vi har ofte også bil og kan tilbyde kørsel i sådanne tilfælde. Det er dog et krav fra vores side, at barnet/teenageren selvfølgelig følger vores regler og opfører sig pænt.

Har I været professionelle?

Ja og nej. Flere af vore undervisere har spillet både professionelt og semiprofessionelt. Vi har undervist i over fem år på nuværende tidspunkt og har god erfaring med at undervise folk på alle niveauer.

Virker jeres undervisning?

Vores undervisning virker uden tvivl. Vi har endnu ikke oplevet nogen – som har haft lysten til at lære noget – ikke få noget ud af undervisningen og ikke udvikle sig. Det er ligesom i alle andre sportsgrene eller andre ting generelt. Hvis man ikke yder en indsats eller lytter efter, så får man naturligvis ikke særlig meget ud af det. Men hvis man er interesseret og engageret, så vil man hurtigt opnå en stor udvikling.

Kan I tilbyde faciliteter til undervisningen?

Vi vil i mange tilfælde kunne tilbyde lokale med alt nødvendigt udstyr. Dette er dog ikke en garanti og afhængig af, hvornår kunden ønsker undervisning osv. Kontakt os gerne og spørg nærmere. Alternativt kan vi mødes på netcafe, hvis ikke andet er muligt.

Hvad kræves der for at I kan undervise?

Der kræves udstyret til at køre det pågældende spil, samt en god/stabil internetforbindelse.

Tilbyder I foredrag og/eller teambuilding

Vi tilbyder både foredrag og teambuilding eller introduktion til esport/CSGO. Vi har i løbet af vores tid både præsenteret CSGO/esport og faciliteret undervisning i form af teambuilding eller lignende for flere forskellige forsamlinger, herunder bestyrelser, medarbejdermøder, mange hundredvis af elever osv. Vi kan derfor som udgangspunkt altid imødekomme jeres ønsker. Pris vil dog variere ift. hvilken opgave der er tale om og hvor meget forberedelse denne måtte kræve.

 Kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud eller for, at høre eller aftale nærmere.

Hvilke forholds regler tager i ift. Corona?

I forhold til Corona, så tager vi alle nødvendige forholdsregler og følger myndighedernes retningslinjer.