Om os

Hvem er Vi?

Vi er en nystartet virksomhed men med mange års erfaring indenfor undervisning og formidling af esport. Vi har en stor passion for at lære fra os og for at udvikle folk. Vi har en ambition om at tilbyde landets bedste undervisning i esport og vi kan garantere, at vores medarbejdere altid er trænet og parate til lige præcis den opgave de skal løse. Det er derfor ligegyldigt om vi bliver hyret til, at undervise 10 elever i en ungdomsklub eller en bestyrelse i en virksomhed bestående af 8 personer i aldersgruppen 45-60 år. Vi vil altid være optimalt forberedt på opgaven.

Vi har en vision om at blive de førende indenfor undervisning og formidling af esport i Danmark. Dette vil vi opnå ved at være de mest pålidelige, professionelle, engagerede og forberedte. Vi søger derfor også altid nye kompetente medarbejdere. Læs mere ved at klikke i bunden af siden og tøv ikke med at sende os en ansøgning.

"

Professionel Esportundervisning

Du skal forvente at blive spurgt ind til opgaven, når du hyrer os, så vi kan forberede os og være klar, når vi ankommer.
Du kan også forvente, at den undervisning vi tilbyder til en vis grad vil være ens på tværs af landet, dog selvfølgelig med både et personligt præg fra den enkelte underviser, samt justeringer i forhold til kunden/deltagerne.

Vi har bevidst valgt at skrive vores priser på hjemmesiden, dette er for, at vores kunder skal undgå unødvendige overraskelser og for at skabe tillid og gennemsigtighed.

Indhold af undervisningen i esport

  • At forstå at man indgår i et hold og hvordan man bidrager bedst til holdets succes
  • At man lærer at kommunikere godt og ordentligt. At man forstår, at det ikke altid er bedst at sidde og spille dagen lang. Kroppen har brug for god energi, frisk luft og andet i hovedet end computer.
  • At man lærer at forstå de taktiske elementer, der ligger til grund for hvorfor både med- og modspillere agerer som de gør.
  • At man selvfølgelig også lærer tekniske egenskaber, som øger dit eget niveau når du spiller. Bl.a. crosshair placement, utiltity usage, forståelse af økonomien og meget andet.
  • At man lærer at reflektere over, hvad der går godt og hvad der går dårligt, både individuelt og holdmæssigt.