Professionel Undervisning i Esport

.. For Alle

Hos Esportcoaching har vi professionelle esportstrænere til enhver lejlighed. Hvad enten det gælder firmaer, skoler, ungdomsklubber, teambuilding eller noget helt andet. Så kan vi tilbyde jer en professionel og dygtig træner som forbereder sig på opgaven og møder jer, lige præcis der hvor I er. Både geografisk og niveaumæssigt. Kig gerne rundt på vores side og læs mere om vores undervisere eller kontakt for en uforpligtende samtale eller et tilbud. Vi kan løse næsten ethvert behov indenfor undervisning og formidling af esport.

Privat & Online undervisning

Vil du gerne have mest muligt ud af din tid? Ønsker du at hjælpe dit barn til at nå det næste niveau? I Esport er det mindst lige så vigtigt som i mere traditionelle sportsgrene såsom fodbold og håndbold, at man har en kompetent træner. På samme måde kan man udvikle sig langt hurtigere og få mere ud af tiden foran computeren.

Hos Esportcoaching har vi den rette faglighed til at håndtere ethvert niveau og enhver personlighed.

Erhvervs & skole undervisning

Esport kan bruges til mange ting. Mange arbejdspladser, skoler og ungdomsklubber på tværs af landet har allerede taget det til sig som en del af dagligdagen. Men ofte er det med bind for øjnene. Hos Esportcoaching garanterer vi dig en professionel og strømlinet undervisning, som er tilrettelagt efter lige netop den gruppe af mennesker I er. Vi har erfaring med både foredrag, klasseundervisning, teambuilding og meget andet. Kontakt os altid gerne for et uforpligtende tilbud eller læs mere her:

Introduktion til esport

Esport vokser med ekstrem hast. Data viser at 96% af teenagedrenge spiller computerspil. Mange forældre er derfor naturligt nok begyndt at stille sig selv en masse spørgsmål som fx:
Er det usundt for mit barn? Hvad er der af fordele og ulemper? Hvad kræves der for at blive god? Kan det være en del af en sund hverdag? Og hvad kan man gøre som forælder for at støtte sit barn? – Disse spørgsmål og meget andet vil vi tale om, når vi afholder vores forløb med introduktion til esport.

{