Undervisning, foredrag & teambuilding i Esport for skole og virksomheder

Professionel & Effektiv Undervisning, sammensat til jeres behov

Hos Esportcoaching er vores undervisere professionelle og forberedte. Vi varetager altid gerne en opgave, uanset om det er til elever i folkeskolen eller et firma der ønsker en sjov og anderledes form for teambuilding. Vi kan undervise hos jer, med jeres faciliteter, eller vi kan tilbyde lokaler hvori undervisningen kan foregå og i blot skal møde op og have det sjovt. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak omkring hvordan vi kan løse jeres behov for undervisning i esport.

Esportundervisning for elever

Vi har over fem års erfarings med undervisning i esport (Primært CS-GO). Vores erfaring tæller bl.a. også undervisning af elever med forskellige vanskeligheder, så som autisme, ADHD og andet. Vi har bl.a. undervist og arbejdet med elever fra både folkeskoler, højskoler, efterskoler og ungdomsklubber.

Vi er derfor den helt rigtige løsning uanset hvilke elever der er tale om.

kr. 395,00 eksl. moms. pr time.

FirmaCS eller teambuilding

Trivslen i de danske virksomheder bliver i stigende grad prioriteret. Her vælger flere og flere at deltage i FirmaCS eller blot at have en teambuilding dag med esport. Det er en spændende og afvekslende måde at have en sjov dag sammen i en travl hverdag. Der kan dog være en del forberedelse for at få det optimale ud af jeres tid.
– Her kommer vi ind i billedet. Vi hjælper både med opsætning og klargøring af pc’er inden træning, men naturligvis også med at træne jer ingame for at gøre jer klar til kamp.

Pris forhandles alt efter antal timer og deltagere.
Som udgangspunkt er prisen:

Kr. 395,00 ekskl. moms. pr time. For 1-5 deltagere.

Esportsforedrag

Esport er på alles læber, men mange er stadig i tvivl om, hvad det præcis er for en størrelse.
Vi tilbyder foredrag til alle slags forsamlinger, hvor vi gennemgår og præsenterer forskellige aspekter af esport og CSGO. Vores foredrag kan tilpasses og justeres, så de passer til den gruppe af folk I er, eller hvis I måtte have nogle ønsker. Men som udgangspunkt kommer vi igennem nogle af disse punkter:

 

  • Præsentation af esport med udgangspunkt i CSGO.
  • Fordele og ulemper ved gaming.
  • Skins – Er det gambling? Eller bare et nymoderne samleobjekt ligesom der altid har eksisteret i andre formater?
  • Hvad kræves der for at blive god til esport?
  • Kan esport være en del af en sund og balanceret hverdag?
  • Spørgsmål
{